Kuinka voittaa rahaa monopoli-kolikkopelistä?

Klassinen Monopoli-lautapeli on kääntynyt nyt myös kolikkopeliksi, jonka meille on tuottanut laadukkaista kolikkopeleistään laajalti tunnettu IGT-peliyhtiö. Peli itsessään on erittäin onnistunut teos, joka kykenee hienosti välittämään tämän miltei kaikkien joskus pelaaman lautapelin tunnelman. Monopoli-slotista on itse asiassa olemassa useampi erilainen variaatio, mutta pelaajia kiinnostaa aina se yksi asia: kuinka voittaa rahaa tästä pelistä? Siihen kysymykseen päätimme etsiä vastauksen.

Monopolin eri slottiversioiden palautusprosentti liikkuu 96 ja 99 %:n välillä, joten se on poikkeuksellisen hyvä mihin tahansa kolikkopeliin verrattuna. Pelaaja ei voi itse vaikuttaa palautusprosenttiin eikä koko kolikkopelien genressä moneen muuhunkaan asiaan – lähinnä vain pelin ja panoksen koon valintaan. Ja pelin valitsemisessa ei Monopoli todellakaan ole valintana sieltä huonoimmasta päästä!

Parhaiten voittaa tietysti pelin bonusominaisuuden kautta. Niitä tässä pelissä todella riittää. Parhaaksi ja palkitsevimmaksi on helppo todeta GO Bonus, joka aktivoituu yhtenä pelin noin kymmenestä erilaisesta bonuksesta. GO Bonus on tosiaan kova, se tarjoaa nimittäin alkuperäispanoksesi takaisin 200-kertaisena!

Pelissä on myös Mystery Wild -bonus, joka paljastaa jo nimellään slottien harrastajille pitkälti, mistä siinä on kyse. Pelissä ei ole varsinaisia jokerin tai villin kortin tavoin toimivia Wild-symboleita. Sen sijaan käytössä ovat satunnaisesti ilmestyvät ja aktivoituvat Mystery Wildit, jotka voivat korvata minkä tahansa pelin symbolin! Lisäksi on tosiaan vielä monia muita bonuksia, joten älyä ei Monopolissa voittaminen kaipaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.